Plugg = Stök o dammråttor

Just nu är det mkt plugg. Hade tenta i beskattningsrätt idag och imorgon är det handelsrätt.
Under studeringen har jag kommit fram till ett samband - Tentaplugg är ekvivalent med urstökigt i lägenheten. => Nobelpriset i filosofi.


image47

=


image48

Man eller mus!!! (v.13)

Succén fortsätter...


Känsliga tittare varnas!!!


DARE TO OPEN

Toalettlocket ska vara NEDFÄLLT!

Var inne i badrummet o sköljde med Listerin. Plötsligt råkade jag fumla lite och knuffade på min linsbehållare rätt ner i toalettstolen. En riktig 3-poängare. Jag såg linsbehållaren ligga, med linserna i, o flyta på ytan. Mmmmmmmm.. Första tanken var att ta upp dem och glömma bort de. Ni vet 5 sekunders-regeln?! Men efter att tänkt genom handlingen insåg jag att nej - Linser och linsbehållare R.I.P.

Då kan man ju undra varför toalettstolslocket var uppe!? Jag fäller alltid ner de. Jo de ska jag nu berätta. Det var en man, vi kan kolla honom för Oskar och skulle kunna se ut som bilden nedan, som inte fällt ner de.
image46
    
Så här ska de ser ut:                                    Så här ska de INTE se ut:                  
image44                                     image45

Veckans klipp (v.13)!!!



VECKANS KLIPP

image40 Färdig bearnaisesås på Netto av märke Knorr (inte bild) för endast 12 kr. Perfekt vid tidsbrist.


VECKANS KALKON

image41 2 ggr XL Libero blöjbox för hutlösa 175 kr, jämförelsevis billigt, men det är bannemaj inte billigt med blöjor.

Och vi har en bonus.

image42 Nötfärs för 29 kr/kg på Netto låter iofs inte dumt, men är från IRLAND. Undrar vad som mer ingår i det priset.....

Det var bättre förr....

 image38image39

Borta bra, hemma bäst

Att komma hem till päronen o slippa tänka på allt vad matlagning o disk innebär är bra. Men hemma är och kommer alltid att förbli bäst. Oj vad skönt det är att komma hem till sitt EGET.

image37

Raggningsskolan del 2

Då var de dags för den årliga påsken. Därför kommer den andra delen av Raggningsskolan ut redan idag, skärtorsdag. Påsken gör att man kan festa lite mer och oftare utan att ha någon som helst ångest ^^;

Information till nya läsare:
Klippet är från den berömda boken "The Game" av Neil Strauss och visas för att du ska bli den perfekta raggaren.

Till den manliga läsaren:
Här kommer nu öppnings-linen och ditt beteende som du KAN använda till tjejen med det där lilla extra.

Till den kvinnliga läsaren: Kommer där fram en kille med DEN öppnings-linen vet du att han är intresserad och kan antingen dissa eller go for it :)



Lycka till i raggandet
/ Mr Lovedoctor


--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hem till Borrby ikväll för att fira påsk. Kommer inte bli mycket bloggande då man ska jobba en massa. Men efter påsk är jag tillbaks igen. Här får ni en bild på mig från jobbet som ni kan titta på om ni saknar mig. Håll tillgodo =]

image36


Det blir ALDRIG som man tänkt sig.....

Varför blir de aldrig som man tänkt sig? =(
Jag hade den perfekta planen, ni vet den med stort P. Sommaren skulle bli den bästa någonsin. Allting var klart, vi inväntade bara på samtalet med vilket datum vi skulle börja. Men allt ändrades, drömmen sprack över bara 1 ynka sekund, av ett mail...

Vi 5 från i fjol hade blivit lovade jobb denna sommar igen på Skatteverket. Nu var vi varma i kläderna och allting skull vara så mycket lättare denna gång. Skatteverket gick ut med en rikstäckande annons att sommarjobbare sökes (där vi fick jobben om vi sökte). Vi 5 sökte och hade ingen tanke på att söka annat då de ville ha oss igen. Från ingenstans får vi veta att Skatteverket inte har budget att anställa sommarjobbare i hela Södra Regionen. En statlig myndighet klarar inte av att budgetera. Mannen eller kvinnan som gjort budgeten borde skjutas. Jag hade gjort de jobbet bättre.

En uppmaning är att göra alla avdrag som bara går att göra i år. Alla granskare kommer få mer att göra nu när de inte kan avlasta deklarationer på oss, vilket innebär ett stressigare jobb som i sin tur medför att man struntar i att kolla era avdrag.
En fredagseftermiddag på Skatteverkets kontor:
"Kolla denna. Han vill göra avdrag för resor till o från arbete med 15 000 kr. Aaaa va jobbigt. Måste jag kolla bussförbindelserna o om han verkligen sparar 2 h.  Har ju så många deklarationer kvar att göra. Nej fan jag ska hem nu, han får sitt avdrag."   =]

Man ska inte ta ut något i förskott men vi föll verkligen på mållinjen. Så sensmoralen av historien är att sluta planera det blir aldrig som man tänkt sig...

I sommar ska jag göra en blondinbella och inhämta lön från bloggandet istället =]

Keep read it

Man eller mus!!! (v.12)

Succén fortsätter...


Känsliga tittare varnas!!!


DARE TO OPEN

Det finns DUMMA frågor

Lärarna har under alla år sagt att man inte ska vara rädd för att ställa frågor, o att det inte finns dumma frågor. Det finns alltid någon annan som inte förstår i klassen o man ska som sagt inte vara rädd för att ställa frågor. Men jo det finns visst de dumma frågor, tom IDIOTISKA. Där finns en dam i klassen, vi kan kalla henne Sylvia (precis som drottningen =] )som har en vana att ställa mkt frågor, en del intelligentare än andra. Bengt gick genom ett övningsexempel på tavlan och fick fram svaret 350 000 kr. Sylvia räcker upp handen (vilket under alla herrans år innebär att hon vill ställa en fråga) och säger (som alltid):

- Kan jag få ställa en fråga?!

Det är väldigt komiskt då läraren inte hinner säga, t ex "Ja de får du", då hon ställer frågan direkt i samma mening som "Kan jag få ställa en fråga?".

Nu till den mindre intelligenta frågan (ska påpekas att den ställdes två ggr i två olika omgångar).

- Kan jag få ställa en fråga?! Hur kan jag ha fått svaret till 310 000 kr.

och sen i omgång 2

- Men hur har jag fått de till 310 000 kr.

Ja du Sylvia, hur i h-vete ska Bengt veta hur du fått fram de när han inte sett uträkningen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag var de träning och vi hamnade i SIMHALLEN. Jag har inte simmat sen gymnasiet, vilket verkligen kändes. Det märks verkligen att man inte är en Lars Frölander eller född i FISKENS tecken......

Man eller mus reactions!



Här kommer reaktionen på Man eller mus filmen. Har du inte sett filmen så scrolla ner o se om du är Man eller mus. Jag utmanar er att filma någon som inte sett filmen och länka till mig.

Under morgondagen kommer denna veckas Man eller mus film...

"Är DU singel?!"

De tre musketörerna sitter och pluggar i ett uppehållsrum på skolan, när en annan kille från klassen tittar förbi. Vill inte nämna några namn men vi kan kalla honom för Kent Ta. Ur ingenting kommer vi in på singellivet och de kommer fram att jag är singel då Kent chockat och euforiskt utbrister:

- Är DU singel?! (med betoning på DU)

Vilken komplimang :) Ja Kent, tro de eller ej men denna killen är singel. De kunde inte Kent tro...

Veckans klipp (v.12)!!!




VECKANS KLIPP

image33
Svensk fläskfile för makalöst låga 59 kr/kg på Willys denna vecka.

O vi har en bonus denna vecka.....
image34 5 bacon för 30 kr på Netto. VANSINNE


VECKANS KALKON

image35
Amy vann inte. Tänker inte lägga sviniga 179 kr på Willys.

Lika som bär

image31
Blondinbella?

image32
Donatella Versace?

Blod, svett & tårar

Så kan man sammanfatta gårdagen. Eller ja inget blod. O nä inga tårar heller kanske, möjligen glädjetårar. Däremot svett fanns där tillräckligt av och så där blev över. Men så som vi hoppade o sjöng med är det inte konstigt. För fy fan vad bra Kent var bra. Finns "Verkligen" inga ord att beskriva, känns löjligt o säga magiskt, fantastiskt eller ngt liknande. Låter bilderna o klippen tala sitt tydliga språk.













                 vs                   
De e bra Jönsson SÅ ska de se ut på konsert     Hoppas på Absolut torr i hans fall        
                                                                     

Baaah, Amy vann inte, men Perelli har iaf fina ben...

Amy <3

Melodifestivalen ikväll. Där tycker jag vi ska lotsa fram lilla söta Amy Diamond till Belgrad. Ring nu o rösta fram MIN stora idol till schlagerdrott... ehm prinsessa får de bli. I Belgrad kommer hon med Europafolket göra det hon gjorde med mig, förtrolla deras hjärta...



RING RING RING

099-23 006 (3,95 kr) 099-32 006 (9,90 kr)

Raggningsskolan del 1

Då var det snart dags för helg och alkolhaltiga drycker ska inmundigas, höfter ska skakas och kanske, kanske är du på jakt efter en partner. Inför varje helg kommer ett klipp från den berömda boken "The Game" av Neil Strauss att visas för att du ska bli den perfekta raggaren.

Till den manliga läsaren: Här kommer nu öppnings-linen och ditt beteende som du KAN använda till tjejen med det där lilla extra.

Till den kvinnliga läsaren: Kommer där fram en kille med DEN öppnings-linen vet du att han är intresserad och kan antingen dissa eller go for it :)

Raggningsskolan del 1


Lycka till i raggandet
/ Mr Lovedoctor

Inleder samarbete med blondiebella

I måndags startade jag upp min blogg och vem kunde tro det skulle bli en sån succé. Inte ens jag vågade hoppas på denna hysteri.

Redan efter fem, fünf, five (gäller o vara internationell, har läsare från hela världen) dagar har jag inlett ett samarbete med Sveriges mest kända modebloggare för tillfället, blondiebella. Blondiebella, en 17 årig sholmstös, har i dagarna uppmärksammats för att hon har ca 200 000 besökare i veckan och tjänar miljoner för att testa olika företags produkter o nämna namnen i sin blogg eller i media.

Så det är med öppna armar jag mottager samarbetet med henne. Klicka in på BLONDIEBELLAS BLOGG o läs om de senaste skvallret, vårnyheter och om modevärlden, men framförallt läs vad HON tycker om samarbetet o få inspiration hur du klär dig rätt.

Mörkrädd

Ibland blir jag mörkrädd, för vissa personer där ute i den vida världen. Fick ett mail med en länk i från Svenska delfin-i-människokropp-förbundet. Jag klickar mig vidare till deras hemsida, www.svedimf.3w.se. Det är en hemsida för dem som känner sig som en delfin i en människokropp....

"Jag har länge varit osäker på min sexualitet. Ett tag trodde jag att jag var homosexuell men har alltid trivts i havet. Nu när jag läser detta känner jag igen mig, jag är en DHBare jag tror att jag kommer att hitta rätt nu. Tack så mycket. jag är dock osäker på om sidan är på riktigt. Om den e seriös kan väl ägaren maila mej för att visa de. "
/ utdrag ur gästboken..

Jag hoppas verkligen sidan är ett skämt.

Jag säger då de.....

Du är värd att dö för

Säger som Kent om Eliott I Scrubs: "Du är värd att dö för " (ur 747)










En himmelsk drog...

Denna vecka går som sagt i Kent-tecken. Bloggandet har, på Kent-manér, blivit "En himmelsk drog" för mig. Det går mig nästan på nerverna. Kan inte sluta tänka på cinge.blogg.se :) I natt drömde jag om bloggen (hade tusentals besökare och 150 kommentarer i snitt :| ), under föreläsningarna tänker jag o pratar om bloggen. oj oj hur ska detta sluta....

En del har sagt att filmen "Man eller mus" nedan inte går att se. Det är numera fixat genom ny länkning. Enjoy =]


Man eller mus!!

Känsliga tittare varnas!!!


DARE TO OPEN?!

Chans

"Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
MEN nu är det för sent
Nu är det för sent....."

Veckans klipp!!!







VECKANS KLIPP v.11

4 st linne för oslagbara 100 kr!!!! Finner du denna vecka på Netto
image5




Veckans kalkon v.11


image6
41,90 + pant (o då är de på annons) på ICA Kvantum. Säger bara ett flak starköl i Tyskland........

Tack Mrs A

Jag vill passa på o tacka mästerbloggaren Mrs A för all hjälp med bloggstartandet hitentills. Du har verkligen varit ett stöd i denna svåra tid.


image3

www.caramello.blogg.se

Serverbyte och Omarbetning

För att cinge.blogg.se ska kunna klara av all tillströmning till sidan måste vi byta server. Medans serverbyte sker kommer vi att ändra om utseende på sidan för att bli lite mer modern och läsvänligare.

Redan nu kan ni se en fin svart linje runt bloggen o inte minst en kalender till höger :)

Puss o kram

Kent

På lördag kommer Kent till Kstad och jag kommer stå på parkettgolvet o hoppa o sjunga MED. Äntligen ska man få se dem live =] Förstår verkligen inte dem som säger att Kent är dystra o trista.

Jag skulle vilja påstå att alla som inte gillar Kent kan sluta med o äta mat med engång, då Kent gillar o sjunga om djur, tex "Insekter" o "Elefanter" o jag drar därför genast parallellen att Gillar ej Kent = Gillar ej mat. Man blir även allmänbildad av att lyssna på Kent, man lär sig bl a fysik, ex "Gravitation" o man lär sig hanskas med tjejer "Kräm (så nära får ingen gå)".  Så sensmoralen av Kent:

Gillar man ej Kent = Gillar man ej mat, tjejer o man vill inte vara allmänbildad..
Men de är som sagt ert val kära läsare ;)

Så alla ni som inte lyssnar på Kent, ge dem en "Chans" (en av dem bättre låtarna)........

image2

Puss o kram

Mest kända Coldplay-låten?!

Jag o Ozzy diskuterade under en av våra pluggstunder (vi hade paus så då får man lägga ifrån sig skolan o diskutera annat) vilken den mest kända Coldplay låten var. Jag hävdar bestämt att det är denna, som osså har flest antal träffar på youtube....
Min



vs

Ozzys




(Tack Adi <3 )

Var var jag?

Under föreläsning ringer min mobil. Det är syrran.

Jag svarar henne snabbt genom att tyst viska (jag är en jävel på att viska tyst) : skola
varpå syrran replikerar: Skoda?!

EFTERLYSNING

Jag har blivit av med en, eller ja två, viktiga saker i mitt liv. De försvann någon gång i förra veckan. Utan Er är allt trist o kallt. Jag  talar givetvis om mina svarta tumvantar. Har du sett, eller hört dem, vänligen lämna tillbaka dem till mig. Vi kan diskutera hittelön.

Puss o kram

Om om igen

I helgen var de 20 årsfest , här kommer ett smakprov från wickans 20års fest:) mkt trevligt. Givetvis hade jag lovat henne att göra min Lena PH "Det gör ont". Har tappat räkningen sedan jag gjorde den på personalfesten för en sådär 4-5 år sen.

.image2
Vill du ha show på din fest?! Anlita mig, inga tillställningar e för små =]

Ha d fint tills vi hörs igen, Puss o kram!

RSS 2.0